Blogarchief

donderdag 9 februari 2017

SNELLER BRUIN WORDEN IN DE ZOMER???!!

SNELLER BRUIN WORDEN IN DE ZOMER??TIPS

In de zomer als de zon dan eindelijk schijnt wil je natuurlijk zo snel mogelijk en zo bruin worden als het kan. Ik heb rond lopen neuzen op het internet en heb een paar dingen gevonden die ik heb uitgetest. 

Als eerste heb ik uitgeprobeerd babyolie insmeren en dan gaan zonnen. Ik heb de babyolie van het eigen merk van Kruidvat gekocht.  Toen ik lekker in Italië zat heb ik me helemaal ingesmeerd een paar keer per dag en het resultaat was echt goed. Ik was echt een stuk bruiner dus dit is een hele goeie aanrader om snel bruin te worden! De babyolie blijft ook lang erop te zitten dus je hoeft niet elke 5 minuten wat te doen. Maar pas op dat je het  niet te veel doet want je verbrand ook sneller.
€1,99 bij Kruidvat



















Water??!
Jup water. Ik heb een plantenspuit gekocht en gevuld met water. Als je dan gaat zonnen kan je om de 2 minuten spuiten om je benen, armen of buik. Het is lekker verfrissend en het werkt ook goed. Het enige nadeel hiervan is dat je echt om de 2 minuten moet spuiten of anders is het al opgedroogd. Maar het werkt wel goed!


Ook las ik dat je het best voor dat je op vakantie gaat een paar keer onder de zonnebank het schijnt dat je dan ook sneller bruin wordt en het langer erop blijft zitten. 

Ik heb nog wel een goede tip om jullie aan te raden. Als je snel vervelt of als je een droge huid hebt van t zonnen of dat je bruine kleurtje er te snel af gaat heb ik een goed product gevonden. Namelijk de Dove Bodylotion Summer Glow. Ruikt super lekker en geeft je nog een extra bruine tint (hier zit geen zelfbruiner in).


Hebben jullie nog andere tips om bruiner te worden? Laat het me weten in de reacties!!


BLOND WORDEN ZONDER TE VERVEN??!

BEAUTY HACK BLONDER HAAR ZONDER VERVEN??


Een paar jaar geleden was ik in Italië op vakantie. Ik heb donkerblond haar van mezelf. Ik wou toen al heel lang lichter blond haar maar of geen geld om het te verven bij de kapper of ik kwam er niet aan toe. Ik had al eerder ergens gelezen dat door de zon je haar lichter wordt. Ik heb lopen zoeken op het internet voor de beste middeltjes om je haar in natura lichter te laten worden door de zon tot dat mijn vader zei dat ik er citroensap is moest doen. Jullie kennen het allemaal wel dat gele citroenflesje met de groene dop in de koelkast. Ik dacht eerst dat hij een grapje maakte maar ik heb het geprobeerd en het werkte echt goed! Je moet eerst je haar echt goed borstelen en ja het wordt heel klefferig en het voelt vies en het stinkt maar dan heb je ook wat. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden toch! Nou als je het spul erin hebt gedaan en dat mag best veel zijn want je wil niet dat er dalijk een halve pluk nog donkerder is dan de andere. Nadat je dit hebt  gedaan is het enige wat je nog hoeft te doen lekker in de zon liggen en lekker braden. Dit is een hele goedkope manier om je haar lichter te maken want het kost namelijk maar iets van €0,45 bij de albert heijn.





DAGELIJKE MAKE-UP ROUTINE/BUDGET

Hallo allemaal vandaag laat ik jullie mijn dagelijkse make-up routine zien.

GEZICHT


Ik begin s'ochtends altijd met een dagcrème. Ik heb een dagcrème van de action van het merk Hegron. Deze crème bevalt me echt heel goed hij ruikt super lekker en werkt goed. Ook is hij makkelijk om uit de smeren en het potje ziet er nog niet eens zo heel lelijk uit. Je hebt van deze ook nog een nachtcrème.
 Deze dagcrème kun je voor €1,59 kopen bij de action.

Na het aanbrengen van de dagcrème begin ik met foundation op te doen. Ik gebruik daarvoor de foundation van "Rimmel London, Lasting Finish". Ik breng foundation altijd aan met zo'n '' tandenborstel kwast''. Ik heb deze een keer ergens bij gekregen en sinds dien koop ik deze steeds opnieuw. Hij dekt goed dus rooie vlekjes worden ook goed gedekt. De kleur is ook  niet te oranje als je de goede kleur voor je huid koopt natuurlijk. Als ik op mijn gezicht deze foundation op heb gedaan zie je niet goed dat er foundation op zit dus je ziet niet van die randen onder je kin of bij je haargrens. 
Deze foundation heb je bij veel winkels te koop maar, ik haal hem nu bij kruidvat telkens.
De foundation van '' Rimmel London Lasting Finish'' kost €13,49 bij de Kruidvat/Etos.

WENKBRAUWEN


Na dat ik mijn foundation heb aangebracht ga ik beginnen met mijn wenkbrauwen. Ik heb echt al sinds dat ik voor het eerst mijn wenkbrauw bij teken of bij kleur hetzelfde product. Ik gebruik voor het begin van mijn wenkbrauw om een klein streepje te zetten het wenkbrauwkitje van Catrice.
Hier onder zie je hoe het kitje eruit ziet. Je hebt 2 kleuren een donker en een lichtere. Ik zelf gebruik alleen de donkere en soms de lichtere. Onder het doosje zit een schuifbaar vakje met daarin een kleine pincet en een klein wenkbrauwkwastje. Aan de binnenkant zit ook een klein spiegeltje.


Ik gebruik niet het kwastje die erbij zit , die heb ik vroeger wel gebruikt maar ik heb een fijnere ondekt en dat is namelijk een eyeliner kwastje van essence.

Omdat ik mijn wenkbrauwen bij teken waarbij ik eerst een dun streepje aan het begin van mijn wenkbrauw aanbreng is dit het perfecte kwastje ervoor. 
Als ik het begin heb aangebracht ga ik verder beginnen met de achterkant van mijn wenkbrauw. Voor de achterkant en het middelste van mijn wenkbrauw gebruik een wenkbrauwpotlood. Deze is ook van essence en ik heb de kleur brown. Dit wenkbrauwpotlood blijft er bij mij echt de hele dag goed opzitten en het is ook nog is echt een goedkoop product namelijk €1,59.
 Dit product kun je kopen voor €1,59 bij de Kruidvat

Ik teken ook met die potlood de rest van mij wenkbrauw in. Als het te donker is of je schiet uit met het tekenen kun je gemakkelijk het borsteltje op het dopje gebruiken want die haalt het heel gemakkelijk weg. 


POEDER

Als ik dit allemaal heb gedaan begin ik met poederen. Ik heb  onlangs gelezen dat de banana powder van de etos heel goed werkt en heb deze dan ook gekocht om te testen. Het bakje ziet er mooi uit van de buitenkant. In de binnenkant hebt je een laagje met gaatjes erin zodat het poeder niet allemaal overal heen gaat en maar een beetje poeder. Als het poeder op het laagje met de gaatjes ligt dip ik erin met mijn kwast en breng ik dit over mijn hele gezicht aan. Dit poeder kan je ook gebruiken als highlighter maar dat zie je niet heel erg goed dus daar zou ik hem niet voor aanraden. Ik hou echt van contouren en ik doe het ook elke dag maar ik heb ook zo vaak dat het te donker is of een vlek. Als je hier ook vaak last van hebt is dat echt perfecte oplossing. Als je het onder je bronzen/contour doet en je mengt het een beetje ziet het er echt mooi uit. 



Deze poeder kan je voor €5,99 kopen bij de Etos.


Contouren
Ook heb ik een contour poeder van de etos die ik elke dag gebruik en mij zeer goed bevalt. Dit poeder heeft echt totaal geen oranje ondertoon dus het is echt bruin. Zelf vind ik dat heel fijn want je wilt natuurlijk niet als een wortel de deur uit.
Deze poeder kun je voor €4,99 kopen bij de Etos



OGEN

Als laatste gebruik ik mascara. Ik heb meerdere mascara's maar de ene die ik echt veel gebruik is de false lashes van essence. Deze maakt je wimpers echt mooi lang. Alleen als je het een hele dag op hebt moet je het misschien wel een keer bijwerken maar ik heb daar niet echt problemen mee sommige mensen willen juist dat het een hele dag er mooi op blijft zitten maar dan heb je echt al gauw hele dure mascara's.
Deze mascara kan je voor €2,89 bij de Kruidvat kopen.

Heb jij nog make-up aanraders? Laat het me weten in de reacties!